Behandelingen – Spa voetverzorging

Zijn jouw voeten al summerproof? Veel mensen besteden weinig aandacht aan hun voeten, terwijl onze voeten ons lichaam dragen. Geef jij jouw voeten de aandacht die ze verdienen? Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we vaak heel normaal, maar hierbij vergeten we vaak onze voeten, die toch echt veel te verduren hebben. We lopen gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen, dat is in een heel leven gemiddeld 185.000 kilometer! Kortom; voetverzorging is niet alleen zeer belangrijk, het voelt ook heerlijk aan en het ziet er verzorgder uit.

Bij Nagelstudio Nailed it! kunt u tevens terecht voor het echte wellness gevoel. De drukte en stress van alledag voor even achter je laten met een Spa voetverzorging. Nagelstudio Nailed it! verwent u met heerlijke verzorgingsproducten. Deze verwenbehandeling geeft een zeer aangenaam en ontspannen gevoel waar u nog dagenlang plezier aan beleeft.

Deze behandeling is een absoluut verwenmoment voor jou en je voeten!

U kunt kiezen uit een basic, luxe of pro behandeling (zie tarieven)

Scrub
Bij een scrubbehandeling worden dode huidcellen verwijderd waarna de huid weer glanst en zachter aanvoelt. De aanmaak van nieuwe huidcellen versnelt en de doorbloeding verbetert.

Masker
Met het aanbrengen van een masker op de voeten sluit u de huid tijdelijk af en houdt daardoor vocht en warmte langer vast. De hoornlaag wordt week, de doorbloeding neemt toe, actieve ingrediënten worden opgenomen en de afvalstoffen afgevoerd. Het masker werkt snel en effectief met een onmiddellijke hydraterende werking. De voeten worden ingepakt zodat het masker goed kan intrekken.


Wat doet spa voetverzorging voor u?
De Spa voetverzorging is een cosmetische voetverzorging. Een behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel.

SpaVoetverzorging