Behandelingen- Paraffine behandeling

De paraffine behandeling komt oorspronkelijk uit de medisch wereld. In het bijzonder voor mensen met pijnlijke gewrichten en stijve spieren is een dergelijke warmtebehandeling een zeer werkzame therapie.

Daarnaast heeft men ook de positieve werking ontdekt van de warme paraffine voor de uiterlijke schoonheid van de huid.
Door de lang aanhoudende warmte openen de poriën zich en de huid reinigt zich van binnen uit. Hierdoor zien droge en schrale handen er direct mooi, gezond en jonger uit en voelt de huid heerlijk aan.
Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar!
 
Wat is Paraffine?


Paraffine is een was die bij verhitting verandert in een olie. Het wordt gemaakt van gedestilleerd petroleum en is daardoor extreem zuiver. De paraffine bevat dus absoluut geen schadelijke of onnodige stoffen. Wanneer je je handen of voeten in een bad van deze warme olie dompelt en weer laat afkoelen, vormt de paraffine een afsluitend laagje om de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat de huid intens wordt gevoed.

Hoe werkt een paraffine behandeling?

Uw handen worden eerst gereinigd. Vervolgens worden de dode huidcellen verwijdert met een heerlijke scrub. Na de scrub te hebben afgespoeld, worden de handen gedroogd. Door de scrub kunnen de werkstoffen van de handcrème beter worden opgenomen in de huid. De handen worden in gemasseerd met voedende handcrème.  Daarna worden uw handen één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De handen worden daarna met een plastic handschoen afgedekt. U gaat dan heerlijk met uw handen in een badstoffen handschoen. Om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen. Na dat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen weer zijdezacht aan!

Paraffine