Behandelingen – Nagels verlengen/verstevigen

Polygel of ook gekend als acrylgel is een van de nieuwste evoluties in de nagelwereld. Acryl gel heeft de harten van vele al veroverd en het wint nog steeds aan populariteit.
 
Van waar die stijgende interesse in polygel? Acrylgel, polyacryl gel, acryl polygel, polygel – het zijn allemaal benoemingen voor een product die de voornaamste voordelen van gel en acryl combineert. Polygel wordt beschouwd als de meest duurzame manier. Het is flexibeler dan acryl, maar sterker dan gel. Net als deze twee methoden wordt acryl gel gebruikt om nagels op te bouwen, modelleren of te verlengen.
 

Polygel nagels vereisen na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling) afhankelijk van het activity-level en de groeisnelheid van uw eigen nagels. Uw nagels worden dan weer met Polygel verstevigd of verlengd en opnieuw perfect in balans gebracht. Door deze nabehandelingen heeft u continu het hele jaar door mooie nagels. Wij adviseren u graag over welke behandeling het beste bij u past. Na de nagelbehandeling heeft u perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels.

 
Voordelen Polygel:
 
– Draagt lichter dan acryl en uv gel (voelt net als je eigen nagel!)
– Het product is sterker en flexibeler waardoor het beter blijft zitten
– Hecht beter waardoor minder snel loslaten van de kunstnagel ontstaat
– Geheel geurvrij en geen chemische stofjes
– Het ziet er heel natuurlijk uit
– Minimale kans op allergie